"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

diumenge, 7 de maig del 2017

10é ANIVERSARI D'ESTANY'S BAND

Huí, 7 de maig, fa 10 anys que els xiquets i xiquetes de 6é de Primària de l'escola oferiren el primer concert d'Estany's Band:
Des d'aquell moment 597 alumnes de l'escola han passat per la banda. Estany's Band ha oferit al públic 59 actuacions, ha generat 84 arranjaments originals, però sobre tot ha gestat una nova visió de la pedagogia musical on la inclusió i la integració de tot l'alumnat permeten gaudir d'una altra manera de fer música en directe.

En el següent vídeo podreu veure una mostra del recorregut de la banda al llarg d'aquestos 10 anys:

Per últim us deixem la cançó "blowin' in the wind" de Bob Dylan enregistrada a l'assaig del passat divendres on els alumnes d'enguany celebren el 10é aniversari preparant el concert de fi de curs que tindrà lloc al CENTRE MUNICIPAL DE CULTURA "PAULO FREIRE" d'Almenara el proper divendres 2 de juny: