"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dimarts, 30 de maig de 2017

II FESTIVAL ESCOLAR DE JAZZ. IES SALVADOR GADEA (ALDAIA)

El passat dimecres 24 de maig, els alumnes de Secundària que formen part dels combos de l'EMMA participaren en el II Festival Escolar de Jazz organitzat per l'I.E.S. Salvador Gadea d'Aldaia. 


Participaren els següents combos: 
New Soul:
Eva Ruiz i Mª del Mar Tudela (veus), Sergi Navarro (guitarra), Romi Beltran (guitarra), Borja León (baix elèctric) i Ivan Olmedo (bateria).
Batucada:
Marc Bernat, Omar Queralt i Adrian Martínez.
Carpe Diem:
Aitana Estañol (veu), Kenya Salvador i Helena Traver (guitarres), Alba Ruiz (baix elèctric) i Sara Royo (bateria i saxo alt).

Comptarem també amb la participació de Sara Abarca (veu i flauta travessera), Raquel Expósito (veu), Blanca Chovares (baix elèctric), Pablo Arnau (Bateria), Fidel Expósito (guitarra elèctrica) i Claudi Ferrer (Saxo Tenor).
L'enhorabona a tots i totes.

Ací podeu descarregar totes les fotografies 
que ens va fer Elo Sales. Moltes gràcies Elo!