"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dimarts, 2 de febrer de 2016

EMISSIÓ EN DIRECTE D'UNA CANÇÓ PER LA PAU

El proper dijous 4 de febrer a partir de les 15:00 hores celebrarem a l'escola el dia de la Pau. Els alumnes de 6é. (ESTANY'S BAND) amb la col·laboració de la resta d'alumnes de Primària duran a terme la 10a Edició de l'acte "Una cançó per la Pau". 
En aquesta ocasió ens oferiran la cançó "dona" d'Eva Gómez, cantautora local i professora de guitarra i baix elèctric a l'Escola de Música Moderna d'Almenara associada al centre.

La cançó i el manifest contra la violència de gènere que l'acompanyarà podreu seguir-los en directe ací mateix mitjançant streaming:

(Possiblement aparega publicitat 
per tractar-se d'una subscripció gratuïta)