"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dimecres, 4 de juny del 2014

TROBADA MUSICAL DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA A L'I.E.S. GILABERT DE CENTELLES (NULES)

Kokoleoko - Tradicional de Ghana

Yes, Lord, yes (Gospel)

Move out blues

When the saints go marchin' in

Rescue me - Fontella bass

You know I'm no good - Amy Winehouse

Rosa Parks portrait rap
Música: Pavlos Fyssas (Killah P.)
Lletra: Estany's Band 2013-2014


5 comentaris :

paula olmedo ha dit...

ole ole ole aso si que es una bona foto.

Anònim ha dit...

ole ole aso si que es una foto jaja lluis te volem gracies per tot besets

Anònim ha dit...

hola lluis,un besset de part de tots i grasies per elsbons moments que mos has fet passar durant tots aquestos cursos,te volem.

esperem que pugam tornar a compartir alguns disos moments tan divertits amb tu.

ESTANY'S BAND ha dit...

M'alegre que t'agrade la foto Paula. La pots descarregar a bon preu, jeje.
Respecte a l'anònim, encara que siga anònim jo també us aprecie molt i m'ho he passat genial amb tots vosaltres però saps que cada any hi haurà uns nous alumnes en 6é. on dedicaré la meua energia. M'encantaria que puguerem juntar-mos tots i fer una bona festa. Un bes.

Anònim ha dit...

jo te desitje un bon any i espere q els alunes q estigen en tu es porten be perq eres una bona persona i te ereixesque et tracten be i que et fagen felis.
llo soles et dic k asi e tens per a tot i qsilguna vega nessesites algo asi e tens lluis ,bueno adew i k pases un bon any en els xiques i besets