"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

divendres, 22 de novembre de 2013

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2013

"Rosa Parks: 100 anys de música i lluita pels drets civils." 
En aquesta edició el concert va girar al voltant de la vida de Rosa Parks doncs ara fa 100 anys que va nàixer. Aquesta dona, cansada de la discriminació que patien els negres en Montgomery, un matí va decidir no alçar-se del seient de l'autobús reservat per als blancs. Amb aquell gest va encendre l'espurna de la reivindicació dels drets civils en Estats Units per a que blancs i negres foren tractats iguals. 




2 comentaris :

Anna.J ha dit...

Hola Lluís i Estany´s Band !! :)

Cóm m´alegra vore moltes cares conegudes ;)

Felicitacions a tot el món, perquè feu una meravellosa feina, tan musical com educativa, treballant a figures tan importants com Rosa Parks.

És un plaer poder saber qué coses feu i cóm esteu.

Una abraçada ben forta per a tots! :)

aulademusica ha dit...

Apreciada Anna, moltíssimes gràcies pels teus elogis. El plaer és nostre de saber que ens segueixes. Una abraçada.