"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dimarts, 11 de desembre de 2012

PREMI INNOVACIÓ EDUCATIVA "CIUTAT D'ALZIRA"


Em complau comunicar-vos que la proposta "Estany's Band: l'educació des de l'art" ha estat guardonada amb el XIV Premi d'Experiències d'Innovació Educativa "Ciutat d'Alzira". Categoria d'Educació Infantil, Primària i Educació Especial.

Gràcies a tots els alumnes del CEIP Juan Carlos I que amb les vostres ganes de fer música, il·lusió i esforç heu fet possible aquest reconeixement.

L'acte tindrà lloc, huí dimarts 11 desembre a les 19:00h. a l'auditori de la Casa de la Cultura d'Alzira, situat al C/ Escoles Pies, junt a la Plaça Major.
Lluís

La notícia en Ribera Televisió.4 comentaris :

Nelo Juste ha dit...

Benvolgut Lluís:
Sóc Nelo, mestre de música al CEIP José Mª Oltra de Montcada i només volia donar-te la meua més sincera enhorabona per aquest merescut premi, però sobre tot per la teua meravellosa feina per l'educació musical.
Des d'avui sóc seguidor del teu bloc i de tota la teua activitat. Si tú també vols seguir el meu bloc (encara que les nostres activitats musicals són més modestes) el trobaràs en la següent adreça http://musicaoltra.blogspot.com.es/
Gràcies per tot i Molt d'anim!
Segueix així!
Una abraçada i bones festes!

I.É.S. JAZZ ha dit...

Moltíssimes gràcies Nelo,
els teus elogis donen molts ànims per a seguir treballant per una educació de qualitat.
He mirat el teu bloc i està molt bé també, t'agafaré un parell d'idees que m'han agradat molt.

Bon nadal.

Anònim ha dit...

Hola Lluis soy Edith ¡¡¡¡enorabuena Lluis!!!!

I.É.S. JAZZ ha dit...

Moltíssimes gràcies Edith.
Recupera't de la lesió aquestes festes que tenim pendent l'estrena mundial del Vals Carulli per a Guitarra Solista i acompanyament Orff.