"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dimecres, 26 de maig de 2010

V TROBADA TEATRE "EL MUSICAL"

Estany's Band participa en la V Trobada Musical de
Primària i Secundària organitzada pel CEFIRE de València
al Teatre "El Musical" del Cabanyal.
En aquesta ocasió hem preparat 3 peces instrumentals
extretes de la Pel·lícula Piratas del Caribe.
1.- Jack Sparrow (Hans Zimmer)
2.- Davy Jones (Hans Zimmer)
3.- He's a pirate (Klaus Badelt)

2 comentaris :

Anna ha dit...

Enhorabona per aquesta orquestra tan jove que ha interpretat de manera tan nítida i fidel eixos temes principals de la Pel·lícula Pirates del Carib.
Aquestes imatges són la prova màgica del que es pot aconseguir amb els alumnes a través de l'esforç, la motivació i la il·lusió.
Moltes felicitats per a tots i, especialment, per al seu director Lluís, perquè sense la seua dedicació i treball tot això no seria possible!

Anna Ferrer

Anònim ha dit...

Enhorabuena Lluís por el trabajo fantástico que haces.

Manuel Collado