"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dissabte, 22 de novembre del 2008

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2008

3a. edició del Concert de Santa Cecília
dins dels actes de la festa de la tardor.
Els alumnes de 6é. (ESTANY'S BAND) interpreten
4 peces de música medieval i del renaixement,
commemorant el 800 aniversari
del naixement del Rei Jaume I (1208-1276).

Schiarazula Marazula

La dama d'Aragó

Danse de Hercules oft maticine

La Perdiu

6 comentaris :

Anna ha dit...

Enhorabona Lluís per tot aquest treball musical tan interessant ! No només vull felicitar-te per la selecció de les obres, sinó també pels arranjaments que has realitzat, la diversitat d'instruments utilitzats, el desenvolupament sonor de cada peça, i sobretot, la interpretació dels teus alumnes! Des d'ací un gran aplaudiment per a tots ells i elles i per tot el treball realitzat!
Em sembla un projecte molt engrescador!

Una vegada mÉs: FELICITATS!!!!!
Anna Ferrer

Juan Antonio ha dit...

Lluis el concert ha estat que ni pintat ha valgut la pena tot el esforç que em fet et felicite i espere que els proxims concerts isquen com este.

Unknown ha dit...

GRÀCIES per fer, en activitats com estes, que la música ens agrade més
Encara que hi ha alguns fallos es poden millorar i ens pot eixir molt bé.

Et tinc que dir: MOLTES FELICITATS

Sara Estañol Campos

carlos ha dit...

Lluis ha eixit molt be pero hi ha algun que atre fallo a vore si per a nadal els millorem.

Iván ha dit...

m´abergonye un poquet de la veu quan presentava la dama d´aragó i quan tocava el kazoo, peró está bé espere que tinguem sort en nadal i sort a tots per a nadal i a tú Lluis i encara que tinguem fallos per a mi ha estat molt bé!! bós felicite a tots.

Iván ha dit...

del meu veí i bon amic Rafa.
LLuis vaig a quart curs,soc rafa i ma agradat tots els concerts i cançons,eres el millor mestre del món.Esta fet per rafa.Adeu i bona sort a tots inclús Iván