"Fer música no sols és tocar o cantar, també és escoltar. L'aprenentatge d'escoltar a l'altre, des de ben menuts, fa descobrir què és la tolerància." (Yehudi Menuhin)

Benvinguts al bloc de l'aula de música. Ací podreu veure els concerts que fem tots els alumnes de Primària d'aquesta escola pública. Any rere any, els alumnes de 6é. "Estany's Band" formen una innovadora banda escolar on tenen especial presència instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria. Açò és possible gràcies a l'EMMA (Escola de Música Moderna d'Almenara), associada al CEIP Juan Carlos I des de l'any 2012.

dijous, 8 de novembre del 2007

I.É.S. JAZZ 2007

Els alumnes de 6é. de Primària participen en l'audició didàctica I.É.S. JAZZ al Centre Municipal de Cultura Paulo Freire el 8 de juny de 2007.


VIII Premi Ciutat d'Alzira d'Innovació Educativa
A principis del 2006 cinc professors de música de primària i secundària formem un seminari amb l'objectiu d'ajudar a entedre als nostres alumnes la música moderna des dels seus inicis. Una iniciativa que enguany té una segona edició.
Aquest projecte pedagògic abraça diferents activitats i recursos: Instrumentacions i il·lustracions originals, exercicis d'improvisació, musicogrames i com a cloenda l'audició activa amb la participació dels alumnes i dels seus mestres. El concert està recolzat amb projeccions de xicotets fragments documentals de les diferents èpoques del jazz.

FRANCESC ALCAINA i COSTA (saxos)
JUAN MARTÍ BONET (trombó)

PAU ORTOLÀ GARCÍA DEL BUSTO (piano)
MIGUEL ASENSIO PUERTO (bateria)
FRANCISCO RUBIALES ESCRIBANO (contrabaix i baix elèctric)
LLUÍS GRANELL i DOLÇ (coordinació, trompeta i fliscorn)

Blues
Swing
Cuba
Rap